Avion Niš Tivat jeftino direktno

Potrebno mi je da koristim avion Niš Tivat jeftino direktno za putovanje u avgustu. Koja je cijena karte i ima li letova. Balša Mićunović, Podgorica

Posetilac: Balša Mićunović, Podgorica
Datum: 14.06.2019
Grupa: Avio karte

Avion Niš Tivat jeftino direktno

Poštovani gospodine Mićunović,

Kompanija Air Serbia počinje direktno da saobraća na liniji Niš-Tivat-Niš od 16. jula 2019. godine! Da biste koristili avion Niš Tivat jeftino direktno potrebno je da avionsku kartu kupite ranije. Na primer već sada. Cena povratne avionske karte za avion Niš Tivat jeftino direktno sa svim taksama po putniku i samo ručnim prtljagom iznosi OD 59 EURA! Samo požurite zato što se najjeftinije avionske karte Niš-Tivat-Niš najbrže prodaju. Za sve dodatne informacije u vezi teme avion Niš Tivat jeftino direktno možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan, brz i povoljan put iz Niša do Tivta i obratno.

Slična pitanja i odgovori

Avion Niš Tivat jeftino

Red letenja na avio liniji Niš-Tivat-Niš

Po sadašnjem redu letenja, kojije podložan promenama, letovi na liniji uz avion Niš Tivat jeftino direktno će se u julu obavljati utorkom i petkom u oba pravca. Od avgusta, letovi na liniji Niš-Tivat-Niš će se obavljati ponedeljkom i četvrtkom u oba pravca.